Prenumerera på nyheter från KPMG

Välkommen att prenumerera på nyheter och inbjudningar från KPMG. Kryssa för de ämnesområden och branscher du är intresserad av för att ta del av våra senaste trendspaningar, rapporter och insikter.

Bank, finans och försäkring

Nyheter inom regelverk, digitalisering, transformation, skatt och andra fenomen som särskilt påverkar den finansiella sektorn.

Digital transformation

Nyheter inom digital transformation, exempelvis Cloud, Robotics, AI, Blockchain och dess påverkan på verksamheter.


Finansiell rapportering

Här får du ta del av de viktigaste aktuella nyheterna inom redovisning, regelverk och rapportering.

Handel och konsument

Ta del av det senaste inom handel och konsument genom lokala och globala kunskaper, omvärldsbevakning och trendspaningar i branschen.


Hållbarhet

Nyheter inom hållbarhetsområdet såsom hållbarhetsrapportering, metoder för att integrera hållbarhet i affären, korruption, bistånd och hållbar skatt.

Karriär

Ta del av aktuella tjänster, tips inför karriären och information om våra aktiviteter för dig som studerar eller just påbörjat din karriär.


KPMG Highlights

Här samlar vi de viktigaste nyheterna från KPMG som berör dig inom näringslivet.

Perspektiv – för mindre och medelstora företag

Nyheter för dig som är egenföretagare eller arbetar med ekonomifrågorna i ett mindre eller medelstort bolag.


TaxNews - skattenyheter

För dig som snabbt och kortfattat vill ta del av de senaste nyheterna inom svensk och internationell skatterätt, personbeskattning samt närliggande områden.

TaxNews – English edition

A newsletter that quickly and concisely gives you the latest news in Swedish and international tax law and related topics.


Teknologi, Media och Telekom

Ny teknik skapar förutsättningar för nya integrerade affärsmodeller, vi håller dig uppdaterad på det senaste inom branschen.

Tillverkningsindustrin

Nyheter som bygger på vår erfarenhet i branschen, vi bevakar allt från affärsstrategier och riskhantering till globalisering och digitalisering.


Treasury

Ta del av de senaste nyheterna och följ utvecklingen inom Treasury-området.


Fyll i formuläret för att börja prenumerera


Behandling av personuppgifter

När du väljer att prenumerera på nyhetsbrev från KPMG behöver vi spara de personuppgifter du angett. I syfte att förbättra våra nyhetsbrev och seminarieinbjudningar samt som stöd för vår marknadsföring sparar vi också användningsstatistik som exempelvis vilka länkar en mottagare klickat på. Du kan enkelt avsluta din prenumeration, genom att följa instruktionerna för detta som finns i varje utskick och prenumerationen upphör då direkt. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Jag är medveten om att KPMG behandlar personuppgifter i samband med utskick av nyhetsbrev.© 2019 KPMG AB, a Swedish limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative ("KPMG International"), a Swiss entity. All rights reserved.